Halaman

Selasa, 9 Ogos 2011

Isu " i'm not perfect "...

Pagi2 aku da update blog..tibe2 je mood ase rjin nk menaip..bile tgk slalu org lain duk update status dierong kat FACEBOOK gune ayat "I'M NOT PERFECT"...
..memang la kite BUKAN SEMPURNA mane..kan,tapi cube la untk jadi SEMPURNA..xde alasan la kalau slalu nak gune ayt "i'm not perfect"..sebab sumenye atas DIRI SENDIRI..lau nak " PERFECT"..tapi lansung XDE USAHE..same la jgk..slamenye2 " TAK KAN PERFECT"..
..bagi ppuan yg slalu rase diri die xbrape nak "PERFECT"..sbnarnye die salah sgt...
sebab ape slah??..sebab sebenarnye tnpe sedar,die da NEGATIF kan diri die,iaitu...lansung xbersyukur ngan NIKMAT HIDUP yg Allah bg kat die,wlaupun seketike,sebab msing2 akn mati..tapi jgn jadikan alasan "I'M NOT PERFECT" sebagai penghalang untuk kite jauhkn diri dari orang lain...
..bagi lelaki lak jangan rase diri tu "TAK SEMPURNA" bile ppuan TOLAK LAMARAN awk..
sebab itu maknenye awk kene lagi berusahe untk dpatkan ppuan tu,hanye org yg malas akan slalu bg alasan "SAYA XSESUAI UNTUK DIE"...kalau slalu kate cmtu mcm ne ppuan tu nak jatuh cinte ngan awk..xkan nak tunggu je kot..betul x?

uh..letih taip pnjang2..nak stop da...yg atas tu just pendapat,sape xstuju ikut la..(^_^)

||BERUSAHE untk BERUBAH ke arah yg lebih "PERFECT"..||


Tiada ulasan:

Catat Ulasan