Halaman

Sabtu, 15 Disember 2012

KAMI bertukar STATUS! :)

Alhamdulillah,dengan limpah kurnia-NYA yg telah dilimpahkan dan dilimpahkan lagi..
Opss!t'lebih limpah...

Pada tanggal 07 Disember 2012 b'samaan 23 Muharam 1334 pada jam 4.04 ptg,sy dengan rasminya telah selmat m'jadi tunangan kpd jejaka yg b'jaya m'lamar sy.

Perasaan ketar dan takut masih sy tidak lupa hingga ke hari ini,disaat nama sy dipanggil untk keluar drpd untk langkah seteusnya iatu naik pelamin.Wah!.ketar lutut ni..hahaha
taaadddaa!ni la pelamin sy.
 Gare2 ade pelamin kot,sampai sy t'over b'debar dan gare2 mama la ni yg b'sungguh sgt nak psg pelamin tu.Dah la mahal,adus..tapi mujur lepas 5 hari pertunangan kami,baru die robohkan.Nampak la rugi sikit,sbb duit sewe pelamin tu boleh beli bende lain mcm baju dan makanan.Ish..mama yg degil!hahaha :D

Tema warna pulak kami telah b'jaya memilih warna unggu + krim,walaupun dah t'lalu biasa tengok warna unggu ni,tapi kami t'paksa ambik jugak warna tu,memandangkan baju yg sy pkai nnti bunge2 cinta b'warna unggu. Ada sy buat p'mintaan dgn si dia untuk m'buat tema warna "PINK".Tapi awl2 dah kene "reject" sbb si dia yg sy syg,amatlah m'benci "PINK".uh!okey!sy plak amat kecewe dgn tdk kebenaran drnye. HUHUHU

Baju dan pelamin already dah ada,masalah yg sy alami pulak ialah untuk m'cari tudung  dan veil yg sesuai dgn jubah sy yg sy akan pakai,idea yg datang untuk b'hubung dgn sahabat lama akhirnya m'buahkan hasil,sebab sahabat sy tu,b'kerja dibutik tudung,berita yg paling m'gembirkan apabila die dgn rele hatinya untuk "SPONSER" tudung dan m'buat veil.Oh!amatlah t'haru dengan kebaikan dia.Siap dia dtg dgn pakej untuk make up kan sy.Secara p'cuma sebagai hadiah p'tunagan sy.
si dia yg make up + sponser tudung + veil.trime kasih kpd Yus :)


Okey!selesai masalah tudung + veil + make up.Alhamdulillah,lega hati ni,bila dah xpyh fikir pasal tige p'kara t'penting yg mesti ada.Jemputan untuk kawan2 mula di"forward"kan dua minggu lebih awal melalui mesej dan pm facebook.Reaksi yg sy dapat bila bagitahu hal p'tunangan sy.Boleh dikatkan 90 % kawan sy tak percaya!HAHAHA.
Lawak giler mase tu,sy dah tahu nak terangkan apa,masa dierong ingt saya main2 dgn majlis p'tunangan yg bakal b'lansung.Just hanya mampu t'gelak.Smpai terasa amat letih untk m'nerangkan p'kara yg betul2 akan t'jadi. Setelah m'yakinkan mereka,akhrnya dgn susah payah,mereka p'caya api masih dlm ragu2.

Proses berkemas rumah diteruskan hari ke hari.Letih yang amat,tapi t'pakse handle sume dgn seorang diri,memandangkan kakak dan abang saya balik lewat,membuat kerja rumah sehingga deman dan mengalami batuk yang teruk.Risau tak sempat sihat sebelum majlis,terus ke klinik ambik ubat apa yg patut.Syukur!sehari sebelum majlis,badan terasa sihat sepenuhnya.Mampu t'senyum dan m'bebel "potpetpotpet".

B'cerita panjang pula,sgt letih menaip.Jom layan gambar sekita majlis.
u and me!with love.

mama dan abah

disaat cincin disarungkan di jari

kwn2 yg hadir.
Diharap status yg saya pegang genap seminggu ini akan lebih m'jamin untuk saya lebih setia dan memahami erti kasih sayang,dan lebih berkerjasama untuk ke alam seterusnya.Jutaan terima kasih kepda semua yg t'libat secara nmapak ataupun ghaib.Buat jejaka Mohd Farhan Abdullah,sy b'harap lepas ni,awak bagi kasih sayang untk wanita hanya untuk saya.Semoga hubungan yang kita bina akan terus b'kekalan.

||semakin teruk sy sedih,sbb terasa diri ini selalu ditinggalkan||

1 ulasan:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    BalasPadam