Halaman

Khamis, 3 Januari 2013

"3.142 Contest!!!"

Salam 1 Malaysia!Salam Kasih Sayang dan Salam Dunia Teknologi!

"Sudikah awak menjadi permaisuri hidup saya?"

Anda sudah dilamar? Taniah!
Majlis perkahwinan sedang dirancang bersama-sama  ?
TAPI... ada satu masalah yang muncul?
Bukan masalah dengan baju pengantin terlalu ketat atau masalah tempahan makanan.
TAPI... masalah sebab tak ada "photographer & videographer" ?

AyOYO!!!
Masalah tu boleh selesaikan lah bro! HaHaHaHa
Korang nak tahu semua tu ada kat mana? Cepat2 teka..nanti dapat gula-gula DAIM sebiji. (Ok.semua kene TIPU!)
Tak tahu lah tu,kan2???Mari saya tolong bagitahu.

Jeng!Jeng!Jeng!
Semestinyalah dengan CST PRODUCTION!!!



Pakej dari mereka yang memang cukup lengkap dan b'patutan.Nak tahu kenapa?
Dengan WUJUDNYA projek terbaru yang dilaksana iatu "Project2PI" amatlah berbaloi dengan kebolehan mereka melakukan kerja mengikut hasil yang anda inginkan.


"Hah??Apa itu "Project2PI" adakah nama bagi kumpulan K-POP?"

HELLO!bukan lah!
Mari duduk rapat2 cepat!Saya nak m'perkenalkan apa itu "Project2PI".OK!
dah bersedia belum? HaHaHa.

AMARAN : Sila baca dengan teliti. =D

"Project2PI" adalah satu siaran lansung(*live update) yg melibatkan laman sosial terkini yang paling popular iatu Instagram dan Facebook.Cara-cara yang dilakukan oleh crew "Project2PI" adalah dengan mengambil gambar dengan kamera yang berkualiti dan secara automatiknya gambar akan masuk ke dalam I-pad dan I-phone seterusnya akan masuk terus ke dalam Instagram pemilik akaun.

"Project2PI" juga sesuai dengan zaman kegemilangan teknologi.Iatu dengan wujudnya laman sosial yang selalu di tengok oleh orang ramai.Projek yang dilaksana  adalah menggunakan sistem fotografi yang mudah di muat turun(*upload).Keistimewaaan "Project2PI" adalah gambar-gambar yang telah diambil akan terus dimuat turun didalam Instagram yang telah diambil.Profesional gambar akan diguna pakai untuk proses muat turun ke dalam Instagram.

MENARIK DAN TERTARIK?

Bukan itu sahaja "Project2PI" juga akan memuat turun gambar ke server "Project2PI" untuk diberi kepada anda termasuk gambar-gambar keseluruhan yang ada didalam tablet dan I-phone.Keterujaan anda pasti akan dirasai apabila satu vendor album yang cantik dan tinggi kualiti telah dipilih iatu PHOTBOOK.COM.MY, yang mempunyai variasi boleh dipilih saiznya.

TikTokTikTok! Habis sudah ceritanya.HaHaHa.


Cadangan khas untuk "Project2PI" :

1)Kembangkan lagi "Project2PI" ke luar negara,seperti ke negara yang terdekat iatu Singapore,Thailand,Brunei dan Indonesia.
2)Menyediakan pakej yang paling berbaloi kepada pasangan yang berkahwin muda.
3)Lancarkan "Project2PI" di setiap pasar raya yang terpilih(supaya orang ramai lebih mengenali "P2PI" dan bukan sekadar melakukan tempahan dalam online)
4)Selalu membuat pertandingan yang menarik minat orang ramai di laman sosial (Facebook & Instagram)

Tagline untuk "Project2PI" :

"many wonders of technology we will use"

"WooOOOW!Sangat menarik!Nak contact macam mana dan nak tengok dimana ya semua itu?"


OK!
Ayuh semua pakat klik dibawah sini : 
 Instagram P2PI : http://instagram.com/project2pi
Facebook P2PI : https://www.facebook.com/project2pi 
Project2PI  : https://www.facebook.com/notes/project2pi/3142-contest/227259494075259
Tonton video klik "Project2PI" di YouTube : http://www.youtube.com/watch?v=CKpMMry03g4


Lepas ni semua orang boleh tengok untuk mengintip apa yang dilakukan dalam "Project2PI".Rajin2kanlah  like dan follow page tu ya!
Enjoy! *terima kasih kepada yang sudi membaca dgn teliti. :D

||Chaiyok CST production||
 

1 ulasan:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    BalasPadam