Halaman

Jumaat, 1 Mac 2013

Kejayaan!melahirkan(bersalin)...

Semak2 dan habuk dah penuh dalam blog ni.
Bulan due(2) mase tu ade update tak erk?entah!tak brape nak ingt lah..hahah

Oh!tajuk atas sana...
Megambarkan sahabat baik saya selamat melahirkan anak masing2...
Sibuk!punye pasal tak sempat nak post something dalam blog.
Baby boy and baby girl!
wah!excited betul mase tunggu dieorang due date.

Mira dapat baby girl yg lahir pada 18/1/13...
Tak brapa berat tapi sihat semua dan sempurna.
  
Irdina Syazwina
Kalau tengok betul2 memang ikut sebijik muka macm ayah die. :P

Ihsan dapat baby boy..pada 27.1.13
Berat skit je dari baby mira tu...
Muhammad Fariz Haziq
baby ni pun sama,ikut muka macam ayah die.

Aduhai!kawan2 semua selamt bersalin.Tapi saya bile lagi?hahah


||Syg baby baru :P||

1 ulasan:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    BalasPadam