Halaman

Rabu, 15 Jun 2011

DATING..?perlu ke,..?..~~blur...~`~

Selamat pagi kalian sume..(pagi2 da updte blog)..ha8..terlebih rajin lak hari ni...
..erm..isu pade pagi ini ialah DATING!!..

Mesti rmai yang slalu kuar DATING ngan pakwe/mkwe/kwn2 kn??..BEST ke DATING ni.?.ha9..(soalan kurang pandai skit)..
..kalau COUPLE mmg WAJIB ke DATING?..sbb aku selalu duk tgk org DATING..(not me)..tapi aku tak pernah DATING(bukan xpernah terus,tapi skali je prnh dating)..ha9..

...erm,mengikut pendapat aku la lam hal DATING ni,kan...
TAK PERLU la sangat nk DATING lau skdr jumpe suke2,tnpe sbb..(like sje nk mhilangkan bosan)
..n aku ase TAK PERLU la sgt DATING lau skdr nk mlepaskan RINDU..(nnti lau da jdoh die ngan korang,jumpe jgk kn)..
Lps tu,tunggu la MASE yg sesuai nk DATING tu,mcm bile dah btul2 kamu habis stdy n da BERSEDIA pun jadi isteri/suami orang,sbb bile kita SABAR menahan nafsu nk DATING tu,insyaAllah..lps kamu sume berjodoh ngan orang kamu syg..Tuhan akan membalas semule dgn KEMANISAN bercinta..lps kahwin..(btul ke ape yg aku ckap ni..?)..(0_*)


||Jike diizinkan Allah,bile tibe masenye,kite tetap akan BERDATING dgn hubungan yg sah||

4 ulasan:

  1. insyallah moga diizinikan berdating dgn hubungan yang sah :)

    BalasPadam
  2. ha9..awk stju xngan post sy tu?hik9..

    BalasPadam